bruisende zaken

Revitaliseer je kraanwater!

Revitaliseer je kraanwater!

01-03-2019

Giovanna Gomersbach was altijd al bezig met voeding. Toen ze eind 2010 tot de ontdekking kwam dat er zoiets bestond als ‘gevitaliseerd water’, was haar interesse gewekt. Ze ging op onderzoek uit, wat resulteerde in het boek 'De Schoonheid van Water - goud van de toekomst’. Vanuit haar passie ontstond bovendien het nieuwe beroep ‘waterveredelaar' en ook het bedrijf Nieuw Water.

“WATERVEREDELING BRENGT WATER WEER TOT LEVEN EN DAT PROEF JE!” Giovanna Gomersbach

Het kan anders
Nieuw Water verkoopt verschillende hulpmiddelen waarmee je het water uit je kraan kunt vernieuwen. “De kwaliteit van het Nederlandse leidingwater is goed in de zin dat je er niet ziek van wordt en het een neutrale smaak heeft”, vertelt Giovanna. “Door alle bewerkingen is het echter ontdaan van allerlei positieve eigenschappen. Iedereen die weleens sprankelend water uit een bergbeek heeft geproefd, weet dat het anders kan. Niet voor niets kiezen sommige mensen ervoor alleen water uit flessen te drinken.”

Lekker, gezond en duurzaam
“Met innovatieve methoden en technieken kun je de zuiverheid, moleculaire structuur en energiewaarde van kraanwater herstellen en versterken. Dat is niet alleen lekkerder, maar ook gezonder. Bovendien is het veel duurzamer dan flessen, alleen al omdat je geen afval hebt.”

Zelf ervaren
“Geen mens is hetzelfde. Je moet uiteindelijk vooral zelf ervaren wat waterkwaliteit is en wat het voor je kan betekenen. Om die reden ga ik bij voorkeur naar de mensen toe voor een waterproeverij. Daarbij gaan we uit van het lokale water en kijken we samen wat de meest geschikte methode is om de basiskwaliteit van het water uit je kraan te optimaliseren.

Afhankelijk van de persoonlijke wensen en behoeften van jou en eventueel je gezin is het ook mogelijk om het water te verrijken met bepaalde functionaliteiten.”

Persoonlijke drijfveer
“Ik weet uit eigen ervaring dat het drinken van zuiver en vitaal water bijdraagt aan je kwaliteit van leven en dat je daar blij van wordt. Dat gun ik iedereen en daar ga ik voor!”

Tip Als je nu een e-mail stuurt naar contact@nieuwwater.nl krijg je het H2 Dossier (t.w.v. € 11,-) toegestuurd, dat je alles vertelt over de meerwaarde van het gebruik van waterstof in je water.

2012 AB Haarlem | 06-29572535 contact@nieuwwater.nl | www.nieuwwaterwinkel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).