bruisende zaken

Hairextensions      voor volume & verlenging

Hairextensions voor volume & verlenging

01-03-2019

Al van kinds af aan wist Pamela Wolfsen wat ze wilde worden; kapster. In september 2016 opende ze de deuren van haar eigen kapsalon, Refresh Make up & Hair, in Hoofddorp. “Wij zijn gespecialiseerd in het zetten, adviseren en verwijderen van hairextensions.”

Wilt u graag meer volume in uw haar en/of meer lengte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met welke methode werken wij? De Hairextensions worden bij ons gezet met waxjes, deze worden eerst verhit waarna de plukjes haar aan uw eigen haar bevestigd worden.

Hairextensions zijn niet schadelijk voor uw haar, mits u ze niet te lang in uw eigen haar laat zitten en niet zelf verwijdert. Door een goede verzorging en de extensions te laten zetten en verwijderen bij een professionele hairsalon, loopt uw eigen haar geen schade op.

Hairextension prijzen en abonnementen Wilt u graag extensions, maar zijn de kosten te hoog om het in 1 keer te betalen? Geen probleem, wij hebben de oplossing voor u: Het Hairextension abonnement. Dit betekent betalen in maandelijkse termijnen, waardoor u direct uw hairextensions kunt laten zetten.

Verzorging De juiste verzorging voor hairextensions is zeer belangrijk. De kwaliteit van de hairextensions valt en staat met goede of slechte verzorging. Bij een slechte verzorging, maar vooral met de verkeerde verzorgingsproducten, gaan je hairextension er onverzorgd en armoedig uit zien.

Tips & verzorging De hairextensions mogen gemiddeld 4 maanden in het haar blijven zitten.Dit hangt af van de verzorging van de hairextensions en van je eigen haargroei. Daarna moeten de hairextensions eruit gehaald worden om beschadiging aan je eigen haar d.m.v. klitvorming te voorkomen. Na het inzetten van de hairextensions mag het haar 1 dag niet gewassen worden, dit in verband met het uitharden van de waxjes.

Om de extensions te voeden en om een zo lang mogelijk draag plezier te hebben van de extensions is het noodzakelijk om de daarvoor geschikte verzorgingsproducten te gebruiken, deze zijn uiteraard verkrijgbaar in de salon.

Wilt u weten of extensions ook voor u geschikt zijn? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tussenweg 33 Hoofddorp | 06-23881457 info@refreshhairsalon.nl www.refreshhairsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).