column

Van futloos en zwak naar fit en gezond blijven!

Van futloos en zwak naar fit en gezond blijven!

01-03-2019

Je beseft pas hoe kostbaar je gezondheid is op het moment dat die in gevaar komt.

"Werk preventief aan je gezondheid"

Bij Personal Touch Nederland wordt dit probleem onder andere aangepakt met fysische vasculaire therapie, bijzonder gezond water en aanvullende gezonde voeding. Ook kun je worden begeleid door middel van NLP-coaching en diverse andere natuurgeneeskundige therapieën. Hieronder zal worden ingegaan op de eerstgenoemde aspecten.

Ontspannen met fysische vaattherapie Wist je dat een beperkte microcirculatie stemmingsstoornissen en verschillende ziekten kan veroorzaken of verergeren? Ook lichamelijke en geestelijke prestaties, groei- en genezingsprocessen hebben verband met microcirculatie. Het kan dus gaan om diabetes, maar ook om slaapstoornissen, depressies en burn-out. Fysische vaattherapie stimuleert de pompbeweging van de bloedvaten, waardoor de bloedsomloop wordt verbeterd.

Hoe dit in zijn werk gaat? Je gaat 2x 8 minuten op een speciale mat liggen. Door middel van deze mat worden binnen 2 minuten de microvaten gestimuleerd en gaat de bloedsomloop als een snelweg door het lichaam heen.

Bij welke klachten?
• Stress-, spannings- en burn-outklachten
• Pijn en ontstekingen
• Auto-immuunziekten
• Psychosomatische klachten
• Andere klachten waarbij de huisarts niet kan helpen

Personal Touch Nederland is een franchiseorganisatie en altijd op zoek naar therapeuten die zich willen aansluiten.

Kreilerhof 41 Nieuw-Vennep 023-2100157 info@personaltouchnederland.nl www.personaltouchnederland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen