column

Persoonlijk advies... opent een wereld van mogelijkheden

Persoonlijk advies... opent een wereld van mogelijkheden

01-03-2019

Trudy en Ron van der Elst hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het inlijsten van allerlei afbeeldingen. Sinds 7 jaar is het bedrijf gevestigd aan Nieuweweg 57 in Hoofddorp. Veel trouwe, vaste klanten - zowel overheden en bedrijven als particulieren - weten hen hier te vinden.

“Vanuit onze expertise geven we onze klanten graag een persoonlijk advies. We gaan daarbij uit van jouw wensen, maar we geven het eerlijk aan als we ervan overtuigd zijn dat het nog beter kan. Vaak denken mensen dat de lijst ten dienste moet staan van de afbeelding, maar dat betekent niet dat deze onzichtbaar moet zijn. Dat piepkleine vergeelde babyfotootje ziet er in een grote, monumentale lijst uit als een museumstuk. Als iets bijzonder voor je is, mag het gezien worden.”

Tip Bij Capricorn Lijsten kun je gratis parkeren voor de deur.

Nieuweweg 57 | Hoofddorp | 023-5626662 info@capricornlijsten.nl | www.capricornlijsten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen