bruisende zaken

Loop niet te lang door met              verminderd gehoor!

Loop niet te lang door met verminderd gehoor!

01-04-2019

Alweer 7 jaar geleden opende Erik Lodewijk - vanuit een intrinsieke motivatie om kwaliteit en maatwerk te leveren - Hoorbegrip Haarlemmermeer. Sinds 2015 kunt u tevens op afspraak terecht in een nevenvestiging aan Vlietsorgstraat 15 te Haarlem. Hoorbegrip verkoopt hoortoestellen in alle soorten en maten. “We werken met de beste en nieuwste apparatuur”, vertelt Erik Lodewijk. “Daarbij kiezen we bewust voor A-merken.” Er is tevens uitgebreide keuze in materialen voor gehoorbescherming en allerlei randproducten ‘om het oor’.

Blijvende schade voorkomen
Als mensen hier voor het eerst komen, lopen ze vaak al jaren met gehoorproblemen rond. We beginnen met een gratis en vrijblijvend gesprek waarin we bekijken wat er precies aan de hand is, o.a. op basis van een uitgebreide hoortest en een foto van het trommelvlies. Mensen denken vaak ten onterechte dat ze beter nog geen hoortoestel kunnen nemen, omdat hun hersenen anders lui worden. Het tegendeel is echter waar. Door langere tijd te weinig geluid aan te bieden aan de hersenen, raken deze blijvend een aantal ‘vaardigheden’ kwijt die essentieel zijn voor bijvoorbeeld het verstaan in gezelschap.”

Proefperiode
“Indien nodig verwijzen we door naar de huisarts of KNO-arts. In het merendeel van de gevallen kunnen we echter aan de slag met het vinden van het meest geschikte hoortoestel. Wanneer een toestel is gekozen, wordt het aangepast voor de klant en volgt een proefperiode waarin het toestel steeds verder wordt bijgesteld. Als de klant tevreden is, wordt tot aanschaf overgegaan. Dit is inclusief vijf jaar service en garantie.”

Tinnitus
Voor mensen die last hebben van tinnitus, oftewel oorsuizen, behoort een speciaal consult tot de mogelijkheden. “Dit is bedoeld om hen zo snel mogelijk op weg te helpen naar de juiste hulp. Soms verwijzen we door, soms kunnen we zelf iets voor hen betekenen door een hoortoestel met maskerend geluid aan te bieden. Neurostimulatietherapie is eveneens mogelijk.”

Bij ons worden mensen altijd geholpen door de audicien

Eigenaar: Erik Lodewijk Bernadottestraat 169 Hoofddorp (Winkelcentrum PAX) Vlietsorgstraat 15 Haarlem | 023-5578090 info@hoorbegrip.nl | www.hoorbegrip.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).