column

Slank en fit de   zomer in?

Slank en fit de zomer in?

01-04-2019

Sinds januari j.l. ben ik official Zession powerwalk-trainer in Haarlem. Ik vind dit een mooie aanvulling voor mijn afslankpraktijk, want bewegen is belangrijk als je gewicht wilt verliezen of op gewicht wilt blijven.

Uiteraard maak ik dagelijks ook mijn eigen powerwalk-meters en mijn trainingen werpen al vruchten af; mijn conditie gaat met sprongen vooruit en ik kom beter in shape. Ik voel mij altijd heerlijk opgepept na mijn powerwalkronde. Ik baal zelfs als ik een dag niet kan lopen. Wie had dat gedacht van deze notoire bankhangster?! Powerwalken is heel laagdrempelig. Guess what... iedereen kan het! We lopen in een klein groepje lekker in de frisse buitenlucht en je loopt allemaal in je eigen tempo. We wandelen afwisselend in gewoon tempo, sportief wandelen en powerwalken (stevig doorwandelen met een krachtige armbeweging). Door deze intervaltraining gaat je lichaam over op de vetverbranding.

Wist je dat wandelen...
• in de buitenlucht een positief effect heeft op je botten
• de kans op hart- en vaatziekten verminderd
• het brein stimuleert
• een gunstig effect heeft op de darmwerking
• je helpt om jouw gewicht onder controle te houden

Waar wacht je nog op?
Kijk eens op fb.me/zessionpowerwalkhaarlem. Of neem contact met mij op via 06-11741548 of mail naar zessionpowerwalkhaarlem@hotmail.com. Je kunt altijd eerst een losse les kopen om kennis te maken met powerwalken en zo te testen of dit iets voor jou is.

Power-groet, Roos Zantkuyl

Gezond en Goed Gevoel met – Roos Zantkuyl Voorzorgstraat 57 Haarlem | 06-11 74 15 48 www.gezondengoedgevoelmet.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen