column

Heb jij ook genoeg van  starre diëten?

Heb jij ook genoeg van starre diëten?

01-05-2019

Diëten is voor veel vrouwen die blijvend willen afvallen niet de oplossing. Met de voedingsadviezen van Bailine leer je om bewust met voeding om te gaan. Geen star dieet, maar het doorbreken van vastgeroeste gewoontes. Hoe, wanneer en wat eet je eigenlijk dagelijks? Leer jezelf en jouw patroon kennen.

Bailine helpt met voedingsadvies
Goede eetgewoontes zijn de basis voor een gezonde en verantwoorde levensstijl. Wij geven je meer inzicht in jouw huidige voedingskeuze en geven je tips en begeleiding bij het maken van gezondere keuzes.

Hoe helpen de voedingsadviezen?
Wij promoten geen snelle diëten of uithongering. Een dieet biedt wellicht een oplossing voor de korte termijn. Maar na een tijdje verval je gegarandeerd weer in de oude (eet-)gewoontes. Een gezonde en uitgebalanceerde afwisseling van jouw maaltijden zorgt dat gezond eten bovendien verrassend lekker blijft!

Meer dan voedingsadviezen
De ondersteuning van Bailine is meer dan voedingsadvies. Tijdens de eerste 5 weken krijg je van ons alle ondersteuning en aanmoediging die je nodig hebt.
Vervolgens helpen we bij de keuze van een ‘voedingsplan’ dat het beste aansluit op jouw huidige levensstijl.

Vraag nu een gratis proefbehandeling aan zodat je kunt ervaren hoe de Bailine methode werkt!

Voedingsadviezen • eetgewoontes doorbreken • bewuster worden van voeding • persoonlijke begeleiding

Marnixplein 21, Haarlem 023 532 0016 / 0 6-55 93 44 29 haarlem@bailine.nl collette@naturalhealthcenter.nl www.naturalhealthcenter.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen