column

Het was al avond toen de telefoon ging...

Het was al avond toen de telefoon ging...

01-05-2019

“Ik bel u in verband met het gratis loopbaanadviestraject voor 45-plussers. Waarschijnlijk kom ik tot de conclusie dat ik gewoon moet blijven zitten waar ik zit. Is dat dan erg?”

“Nee, ook dit is een loopbaanvraag. Misschien kom je inderdaad tot die conclusie, maar dan is het een weloverwogen keuze.” Diezelfde week nog kwam mevrouw voor een gesprek. We namen haar cv door. Het woord 'schrijven' viel me op. “Ja, schrijven.” Haar ogen begonnen te glimmen. Ik gaf haar de opdracht opnieuw een cv te maken, maar dan voor wat ze écht zou willen.

Ze had al eerder van schrijven haar beroep willen maken. maar het om diverse redenen niet gedaan. Begrijpelijk natuurlijk. Maar ik focus graag op de mogelijkheden en vóórdelen, want waar een wil is, is meestal tóch een weg.

Aan het einde van het traject lag er een concreet actieplan op tafel.

Haar tekstbureau is inmiddels een feit en ik ben blij dat ik haar het zetje heb kunnen geven.

Ook gratis loopbaanadvies? Ben je 45+ en wil je graag eens sparren over jouw loopbaan? Isabel Hamer neemt je graag aan de hand mee voor jouw volgende stap.

Voor een Ander Geluid | 06-17448088 | isabel.hamer@vooreenandergeluid.nl | www.vooreenandergeluid.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen