column

Met hart  voor de mens

Met hart voor de mens

01-05-2019

Van Wassenaer Wytema is een kantoor van letselschade advocaten in Haarlem. Graag bieden wij rechtshulp aan slachtoffers en nabestaanden van ongevallen en medische fouten. Wij begeleiden onze cliënten met hart voor de mens door het doolhof waar zij na zo’n gebeurtenis in terecht komen.

Mediation
Soms loopt een letselschaderegelingsproces vast en lijkt een langdurige juridische procedure de enige uitweg. In dat geval kan mediation uitkomst bieden. Geertruid van Wassenaer heeft als MfN registermediator al veel ogenschijnlijk onoplosbare zaken tot een goed einde gebracht.

Wensen en belangen
Bij mediation gaat het niet om juridische standpunten maar om het verhaal erachter. Het zijn wensen en belangen die tellen, niet wie er ‘gelijk’ heeft. Daardoor leidt mediation vaak tot creatieve oplossingen die via de rechter niet mogelijk zouden zijn, maar waar iedereen zich toch in kan vinden.

Informatie uitwisselen
Tijdens mediation blijkt vaak dat slepende discussiepunten kunnen worden opgehelderd door informatie uit te wisselen. De partijen luisteren actief naar elkaars verhaal en krijgen begrip voor elkaars situatie. Het is alsof zij samen een moeilijke wenteltrap opklimmen en, eenmaal boven, opeens uitkijken op de oplossing.

Wij verwelkomen u graag op ons kantoor voor een oriënterend en gratis gesprek.

Kleine Houtweg 113 Haarlem | 023-8200690 info@vanww.nl | www.vanww.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen