column

Petruta Caputa  Cum laude

Petruta Caputa Cum laude

01-05-2019

In augustus is onze endodontoloog Petruta Caputa ‘cum laude’ afgestudeerd voor haar post- academische opleiding tot endodontoloog-specialist voor wortelkanaal-behandelingen en tandheelkundige trauma’s aan de ACTA.

In september heeft zij haar diploma in ontvangst mogen nemen.

Zij heeft als een van de eersten de titel MSc (master of science) mogen ontvangen en heeft hiermee ook de specialisatie status European Society of Endodontologie. Met de nodige ervaring in de tandheelkunde zal Petruta Caputa altijd weten wat het beste is voor de patiënt.

Bij Petruta Caputa kun je terecht voor een second opinion, maar ook voor een verwijzing via de tandarts kun je een afspraak bij haar maken. Petruta is op de maandag werkzaam bij de tandartsen aan de Herenweg.

Tandartsen aan de Herenweg doet er alles aan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie of neem een kijkje op onze website.

Wil je graag advies voor een stralend gebit. Neem contact met ons.

Herenweg 103 a Heemstede | 023-7601320 info@tandartsenaandeherenweg.nl | www.tandartsenaandeherenweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen