bruisende zaken

Kom in contact met jezelf!

Kom in contact met jezelf!

01-06-2019

Toen Mirte Lemmerling tijdens haar rondreis in Thailand aankwam in Chiang Mai, werd ze meteen verliefd op de stad. Op deze voor haar magische plek kwam ze voor het eerst in aanraking met dansmeditatie. Ze was er meteen door gefascineerd. Inmiddels is ze zelf facilitator (niveau 2) en organiseert ze twee keer per maand DANCEmandala in Ruimte De Garage te Haarlem.

“Ik herinner me die allereerste keer nog goed”, vertelt Mirte enthousiast. “In het begin snapte ik er niets van maar na 90 minuten had ik een hele reis in mezelf gemaakt. Dat gaf een warm, bevrijdend gevoel. Dat gun ik andere mensen ook. Ik ben sowieso altijd al dol geweest op dansen, maar ik was niet zo van de danspasjes. Bij DANCEmandala gaat het er juist om vrij te bewegen zodat je volledig jezelf kunt zijn.”

Met dans en muziek
“Door met de ogen dicht te dansen kom je meer in contact met je ware zelf. Het mooie is dat je mediteert, terwijl je tegelijk fysiek bezig bent, met toepasselijke muziek op de achtergrond. Er is daardoor minder ruimte voor ruis, waardoor het makkelijker is je open te stellen voor gevoelens en gedachten die in je leven. Dit kan leiden tot mooie, nieuwe inzichten. Als facilitator is het mijn taak je hierin te begeleiden en zorg te dragen voor een veilige omgeving. Deelnemers ervaren vaak een gevoel van thuiskomen, het idee er te mogen zijn. Dat is ontzettend waardevol.”

Ontdek het zelf Mirte werkt in kleine groepjes van gemiddeld 8 personen. “Er is geen enkele verplichting. De een doet een keer in de zo veel tijd mee, de ander komt trouw naar alle sessies. Je bepaalt zelf wat werkt voor jou. Uiteindelijk moet je het vooral een keer proberen om te ontdekken of dansmeditatie iets voor jou is!”

Op 6 juni, 20 juni en 4 juli van 19.15 tot 21.00 uur geeft Mirte weer sessies in Ruimte De Garage te Haarlem. Je kunt je inschrijven via www.facebook.com/Mirte.DANCEmandala.

DANCEmandala w. Mirte | Ruimte De Garage | Kennemerstraat 11A zwart Haarlem mail@mirte.yoga | mirte.yoga | facebook.com/Mirte.DANCEmandala

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).