column

5 Tips van Annemieke

5 Tips van Annemieke

01-06-2019

Mijn naam is Annemieke Tip. Styling, hair & make up artist. Het nieuwe seizoen ligt op de loer en zo ook de beauty trends die daarbij horen. Eén ding staat vast, opvallen zul je met de zomer beauty trends van 2019. We gaan met alle liefde voor een metallic look met glanzende lipgloss en gouden oogschaduw. Of wat dacht je van gekleurde eyeliner? Ben je klaar voor een goede dosis kleur, glitter en gloss?

#1 Roze tinten Ja, net als barbie. Wat we daarmee bedoelen? Roze op de ogen, wangen en lippen. Een fijne trend, want deze tinten geven een mooie gezonde gloed aan je gezicht. Je hoeft niet bang te zijn dat 't je niet staat, want roze staat iedereen beeldig. #2 Gekleurde eyeliner Zwarte eyeliner zien we al een hele tijd in het straatbeeld, maar gekleurde eyeliner daarentegen nog niet. Gewaagd? Misschien een beetje, maar héél erg leuk voor de afwisseling. Vooral als het zonnetje zich straks laat zien straal jij extra met een blauw of roze gekleurd lijntje. #3 Gouden oogschaduw Goud is vooral bij een warme tint in de huid een mooie kleur om op het ooglid aan te brengen. Jij straalt in 't goud. Met name als de zon onder gaat komt deze ooglook het best tot zijn recht. Te heftig? Een gouden eyeliner is een mooi alternatief.

#4 Veel mascara Wil jij je ogen er extra uit laten springen? Met een paar extra lagen mascara moet het goed komen. Niet bang zijn voor spinnenpoten, want anno 2019 is het prima om met iets minder wimpers rond te lopen. #5 Glanzende lippen De tijd van matte lippen hebben we ver achter ons gelaten.

Héél ver, want dit jaar gaan we veel liever voor verzorgde en stralende lippen in plaats van craquelé. Je bereikt dit door je lippen te scrubben, een verzorgende lippenbalsem aan te brengen en vervolgens los te gaan met lipgloss.

LA TIP IS OOK TE BOEKEN VOOR MAKE UP VOOR EEN SPECIALE GELEGENHEID, BEAUTY-ARRANGEMENT VOOR BV. EEN VRIJGEZELLENDAG of professionele bedrijfsshoots.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN PERSOONLIJK ADVIES!

La Tip | 06-39474707 | latip@latip.eu | www.latip.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen