bruisende zaken

Door aanraken   geraakt worden

Door aanraken geraakt worden

01-06-2019

Door haar werk als psychiatrisch verpleegkundige raakte Bea van der Vegt geïnteresseerd in de samenhang tussen lichaam, geest en emoties. Ze volgde een 4-jarige holistische opleiding aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam en heeft ruim 14 jaar haar eigen massagepraktijk Be Touched in Haarlem. De 3 pijlers van de praktijk zijn: Massagetherapie, Ouder & kind en Stoelmassage.

Massagetherapie
“Massagetherapie is meer dan een gewone massage. Ik help je om je bewust te worden en te voelen wat er in je lichaam en geest gebeurt. Elke sessie bespreken we waarvoor je komt en wat je op dat moment nodig hebt. De massage wordt hierop afgestemd. Ik gebruik verschillende massagetechnieken zoals: bindweefselmassage, Esalen ontspanningsmassage, holistic pulsing, stretching, joint-movement & joint-release, Trager Approach, cupping en ademtherapie. Tijdens een massage kunnen emoties vrijkomen, hier is alle ruimte voor. En waar nodig kunnen we dit verder verkennen en verhelderen. Klanten komen regelmatig terug om klachten te voorkomen.”

Ouder & kind
“Ik ben tevens gespecialiseerd in zwangerschapsmassage, waarbij ontspanning en eventuele zwangerschapsklachten centraal staan. Deze massage wordt gegeven op een speciale tafel met buik- en borstuitsparing. Het is voor zwangere vrouwen heerlijk om weer even ontspannen op hun buik te kunnen liggen. Voor beide ouders bied ik babymassage aan. Voor baby’s is het essentieel om aangeraakt te worden. Ik leer ouders hoe ze op verantwoorde wijze hun kind kunnen masseren.”

Stoelmassage
“Veel werknemers krijgen op den duur werkgerelateerde klachten, zoals nek-, schouder en rugklachten. Stoelmassage is een efficiënte manier om deze klachten te behandelen en te voorkomen. Deze drukpuntmassage van rug, schouders, armen, nek en hoofd duurt 20 minuten en vindt plaats op een speciale ergonomische stoel. Stoelmassage wordt op de werkplek, in mijn praktijk, op locatie of bij mensen thuis aangeboden.”

“Ik help je om je bewust te worden, te voelen wat er in je lichaam en geest gebeurt”

Massagepraktijk Be Touched Kervelstraat 17, 2034 NX Haarlem 023-5311190 / 06-17578337 info@betouched.nl | www.betouched.nl Gratis parkeren

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).