bruisende zaken

 Refresh  your Make up & Hair

Refresh your Make up & Hair

01-06-2019

Ga je voor meer volume, verlenging, de nieuwste kleuren of een totaal nieuwe look? Dan ben je bij Pamela Wolfsen aan het juiste adres. Bij Refresh Make up & Hair kan het allemaal.

Refresh Make up & Hair verzorgt met liefde de mooiste kapsels met een touch of glamour. Je bent bij Pamela Wolfsen aan het juiste adres.

Is er een speciale gelegenheid waarbij je er op je mooist uit wilt zien? Pamela verzorgt graag je kapsel. Ga je voor een chique knot, van losse haren tot zowel stijl als golvend en krullend, opgestoken. Alles voor een moeiteloze prachtige look.

Mis je lengte in je haar om een prachtig opgestoken kapsel te creeëren? Je kunt bij Refresh Make Up & Hair ook terecht voor hairextensions voor meer lengte en meer volume. Dan is jouw droomkapsel ook mogelijk!

Hairextensions
Het specialisme van refresh Make up & Hair is en blijft het zetten van hairextensions. Hiermee kun je meer volume en meer lengte creëren. Ik werk met de beste merken, in verschillende prijsklassen.

Bruidsmake-up
Op jouw bruiloft wil je er op je mooist uitzien, graag verzorgen wij, naast je kapsel, ook je bruidsmake-up. Is er een speciale gelegenheid waarbij je er op je mooist uit wilt zien? Pamela verzorgt graag je dag en avond make-up. Met een all-in bruidsarrangement weet je zeker dat je straalt op de grote dag.

“Hiermee maak je het plaatje helemaal compleet. Het geeft veel voldoening als klanten hier blij en vol zelfvertrouwen de deur uitlopen! Ook geven wij workshops en cursussen.”

Tip! Voor hairextensions kun je ook een abonnement afsluiten.

Lentelaan 8A, Heemstede 06-23881457 info@refreshhairsalon.nl www.refreshhairsalon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).