column

Leer te vertrouwen op je intuïtie

Leer te vertrouwen op je intuïtie

01-06-2019

Heb jij dat wel eens? Een voorgevoel, een ingeving… In een flits schiet het door je hoofd. Het stemmetje, dat je vertelt iets te doen of juist te laten. Je ‘weet’ het zonder erover na te denken. Dat is intuïtie.

Intuïtie is niet zweverig, integendeel. Het is een bron van informatie die samengaat met het vertrouwen dat je in jezelf hebt. Als je durft te vertrouwen op je intuïtie dan pieker je minder, maak je je niet meer druk over mogelijke beren op de weg. Je krijgt meer innerlijke rust en ervaart meer ontspanning in je leven.

Neem de stap naar meer zelfvertrouwen Ik ben ervan overtuigd dat je intuïtief weet wat goed is voor jezelf. Bijvoorbeeld met een kleuren-consult kies je intuïtief de kleuren, die jij nodig hebt. Ze weerspiegelen je kwaliteiten, je valkuilen én ook waar je naar verlangt. Dit leidt vaak tot verrassende en ontroerende ontdekkingen. De kleurkeuze vormt de basis voor een aantal gesprekken om je intuïtie en je zelfvertrouwen verder te vergroten.

Quote van een klant: “Het kleurenconsult heeft me geholpen door me een zetje te geven en me te laten geloven in mijn kracht, kennis en intuïtie”.

Volgende keer: tips om meer op je intuïtie te vertrouwen!

Meeuwenlaan 44 IJmuiden | 06-83940860 info@colourfulenergies.nl | www.colourfulenergies.nl www.weerjezelfzijn.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).