column

De basis voor een gezond gebit is  tandenpoetsen

De basis voor een gezond gebit is tandenpoetsen

01-06-2019

Mijn naam is Nina. Sinds mijn 18e ben ik werkzaam in de tandheelkunde. Als eerste heb ik gewerkt als tandarts-assistente. Hierna ben ik de vierjarige HBO opleiding mondzorgkunde gaan volgen. Sinds 2 jaar ben ik werkzaam als mondhygiëniste bij Tandartsen aan de Herenweg, waar ik me helemaal op mijn plek voel.

Wij werken met een team bestaande uit individuen die allemaal gepassioneerd bezig zijn met hun vak. Als team proberen wij iedere dag het beste uit ons werk te halen.

Mijn werk als mondhygiëniste is voornamelijk om samen met de patiënt te zorgen voor een zo’n optimaal mogelijke mondgezondheid. Om dit te bereiken geef ik voorlichting hoe je jouw gebit het beste kunt onderhouden en daardoor behouden. De tips en tricks zijn per patiënt weer anders.

U kunt bij mij terecht voor de uitgebreide tandvlees behandelingen, ook doe ik reguliere gebitsreinigingen. Bij ons in de praktijk werken we zo preventief mogelijk, voorkomen is beter dan genezen. Met als doel een leven lang een gezond gebit.

Wil je graag advies voor een stralend gebit. Neem contact met ons.

Herenweg 103 a Heemstede | 023-7601320 info@tandartsenaandeherenweg.nl | www.tandartsenaandeherenweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11032	Juniper - Therapie en begeleiding bij eetstoornissen