column

Het meest besproken coachingsthema;               Rust

Het meest besproken coachingsthema; Rust

01-06-2019

Gehaast en te laat komt ze binnen. In haar hoofd is het een chaos, zoveel ballen in de lucht te houden en maar 24 uur in een dag. Ze wil meer Rust ervaren. Zaterdag zat ze even in de zon en dat leek Rust te geven maar al na een paar minuten spookte de to-do lijst weer door haar hoofd. Hoe krijg je Rust? Want zo eenvoudig is het blijkbaar niet.

Innerlijke Rust gaat over onze gedachten, overtuigingen en kernwaarden. Ben jij je bewust van de overtuigingen die je drijven? Kloppen deze overtuigingen? Weet jij vanuit welke kernwaarden je je leven stuurt en de dingen doet die echt belangrijk voor je zijn? Waar staat innerlijke Rust bij jou voor? Voor mij is het bewustwording, die ik voel wanneer ik in mijn eigen valkuilen dreig te stappen. Wanneer ik de zachte, liefdevolle manier van omgaan met mijzelf en mijn omgeving kwijt ben, dan gun ik mijzelf de tijd om mijn focus opnieuw te bepalen en mijzelf te herpakken.

Wat kan jou Rust brengen? Bewustwording van je verantwoordelijkheden? Meer zelfvertrouwen? Jezelf toestaan om fouten te maken of gewoonweg jezelf meer gunnen? Deze voorbeelden kunnen bijdragen aan het verkrijgen van Rust.

Leer je bewust te worden van het knagende gevoel van onrust en onderzoek dit.

Ga de confrontatie aan met jezelf en vind de Rust waar je zo naar verlangt.

Durf jij op zoek te gaan naar jouw Rust?

Coachingspraktijk Dromen Durven Delen | Marjolein Schultheiss | dromendurvendelen@gmail.com | 06-14987372

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).