bruisende zaken

Creatieve workshops voor iedereen


Creatieve workshops voor iedereen


01-07-2019

Jolanda Konermann werkte al jaren met veel plezier in de thuiszorg, toen ze merkte dat er behoefte was aan een ander soort dagbesteding bij haar cliënten, veelal meervoudig gehandicapte kinderen. Ze startte met het organiseren van allerhande creatieve workshops. Sinds 2017 maakt ze deze workshops onder de noemer JoJo’s Workshops, vanuit haar atelier aan de Nassaustraat in Haarlem, toegankelijk voor iedereen!

Tip: Ook kinderen zijn welkom o.b.v. een volwassene.

Jolanda creëert een warme, veilige omgeving die ruimte biedt aan creativiteit, waardoor mensen zich kunnen ontwikkelen. “Als ik open ben, kun je gewoon binnen komen lopen”, vertelt Jolanda enthousiast. “Ik heb geen vaste openingstijden dus als je zeker wilt weten dat ik er voor je ben, is het handig om van tevoren even te bellen voor een afspraak. Vervolgens gaan we aan de slag met datgene wat jij op dat moment wilt doen.”

Stimuleren van je creativiteit


“Het is ook mogelijk om samen met familie en/of vrienden deel te nemen aan een workshop. Daarbij hanteer ik een maximum van 6 personen, zodat ik iedereen de tijd en aandacht kan geven die ze verdienen. Veel mensen vinden het lastig om creatief bezig te zijn. Voor mij is het dan ook de uitdaging om je daarin te begeleiden en je te stimuleren je creativiteit de vrije loop te laten. Tot nu toe is het me nog altijd gelukt!”Diversiteit in workshops


Jolanda verzorgt zelf de workshops Tiffany (een kleinschalige glaskunst-techniek) en HotPot (glas smelten in de magnetron zodat je er sieraden mee kunt maken), en een collega de workshop Encaustic Art (schilderen met verwarmde gereedschappen en gesmolten bijenwas). “Verder is er op vrijdag een naaicoach die je kan helpen je naaiwerk af te maken als je ergens vastloopt.” In de Open Studio kun je tegen betaling zelfstandig werken aan je doe-het-zelf project. “Daarbij kun je gebruik maken van al het materiaal. En natuurlijk ben ik aanwezig om je indien nodig een helpende hand te bieden.”


“Creatief bezig zijn brengt je rust en ontspanning”

JoJo's Workshops | Nassaustraat 16, Haarlem | 06-41841106 
info@jojos-workshops.nl | www.jojos-workshops.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Haarlem Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).