bruisende zaken

Energy flows where attention goes

Energy flows where attention goes

01-07-2019

De hele dag wordt er om haar aandacht gevraagd. Voor belangrijke zaken en ook voor kleinigheden. Als gevolg van al deze afleiding ontglipt het overzicht haar en wordt ze overspoeld door het gevoel geleefd te worden. Ze wil graag weer grip op haar leven.

 

Je krijgt grip op je leven door focus te leggen op de belangrijke dingen. Daarvoor moet je wel eerst weten wat er in jouw leven écht belangrijk is. Wat zijn voor jou de belangrijke waarden in je leven? Waarden maken dat je ergens voor gaat en dat je bewust kunt kiezen waar je met focus jouw aandacht aan besteedt.

Hoe leg je de focus op wat belangrijk is voor jou?

Door te visualiseren. Maak een gedetailleerd plaatje in je hoofd van hoe die belangrijke waarden eruit zien.

Wat voor resultaat levert het op om je te laten leiden door die waarden?

Als je deze zaken tot in het kleinste detail helder hebt, dan kun je je met focus op dat resultaat richten. Het werkt als het ware als een magneet, je wordt er naar toe getrokken.

Raak je even je focus kwijt?

Geen paniek. Stel jezelf de vraag ben ik onderweg naar waar ik wil zijn? Als het antwoord nee is, weet je dat je moet bijsturen.

 

Coachingspraktijk Dromen Durven Delen | Marjolein Schultheiss | dromendurvendelen@gmail.com | 06-14987372

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).