bruisende zaken

     Op zoek naar een          betere balans

Op zoek naar een betere balans

01-08-2019

Na haar studie psychologie werkte Louise Tuijt een aantal jaar als management consultant en verbleef ze samen met haar gezin in het buitenland. In die periode volgde ze verschillende opleidingen op spiritueel en alternatief gebied. Bij terugkomst in Nederland opende ze de deuren van haar eigen praktijk. Hier werkt ze vanuit de overtuiging dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Alles is energie

“Ik ben psycholoog van huis uit, maar ik merkte al snel dat praten alleen te beperkt was om mensen goed te kunnen helpen”, vertelt Louise. “Om die reden combineer ik in mijn praktijk counseling gesprekken met healing en therapeutische massage. Op deze manier krijgt ook het voelen een plek.”

In je kracht

Jong en oud weten Louise inmiddels te vinden. “Zij komen hier binnen met fysieke klachten als rugpijn en hoofdpijn, psychische klachten of problemen in de relationele sfeer. In het eerste gesprek kijken we samen wat er nodig is om jou weer in je kracht te zetten. Ik werk op verschillende niveaus. Enerzijds gaat het om bewustwording en doorbreken van patronen; uiteindelijk kun je immers alleen je eigen gedrag, gevoelens en gedachten veranderen. Anderzijds los ik door middel van o.a. Reiki eventuele blokkades op zodat de energie weer vrij gaat stromen.”

Nuchter en praktisch

“Ik zorg voor een gezonde dosis humor in mijn behandelingen. Daarnaast ben ik nuchter en geef ik praktische adviezen, vaak in de vorm van oefeningen, die je direct thuis kunt toepassen. Uiteindelijk breng ik jou de ‘tools’ bij waarmee je je eigen leven zelf vorm kunt geven.”

Met een glimlach

“Mijn persoonlijke drive? Ik wil vooral de wereld een beetje mooier maken. Je kunt zo veel mensen blij maken door hen simpelweg met een glimlach tegemoet te treden. Hoe fantastisch is dat?”

Praktijk voor Spirituele Psychologie Zijlweg 301 Haarlem | 06-23318056 louise@louisetuijt.nl | www.louisetuijt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).