column

Rust efficiënter door elke cel van je lichaam opnieuw op te laden

Rust efficiënter door elke cel van je lichaam opnieuw op te laden

01-08-2019

Verwen jezelf met een mini-vakantie om je energie, welzijn en focus te verbeteren en om rustgevend het najaar in te gaan.

Zaterdag 21 september Workshop – The Power of the Breath van 10.00u tot 12.30u Zaterdag 21 september Workshop – The Art of Resting with Yoga Nidra van 14.00u tot 17.00u Zondag 22 september Workshop – Work Restfully van 10.00u tot 13.00u

Ken je het gevoel dat je na de zomervakantie eigenlijk alweer toe bent aan de volgende vakantie…? In september komt Swami Mukti naar Haarlem om drie indrukwekende en uplifting workshops te geven.

Swami Mukti is een moderne, internationale yogi, spreker en mentor. Hij presenteert yoga als een kunst en een wetenschap voor een positief leven. Hij reist internationaal met zijn yoga en meditatie workshops en retraites en spreekt het publiek toe over de kracht en het potentieel van een licht verstand. Met 40 jaar ervaring combineren de leringen van Swami Mukti een oude wijsheid met de eenvoud, humor en mededogen van een lichte geest.

Kies jouw mini-vakantie… Verwen je in September met één van de drie mini-vakanties: kijk voor meer informatie over de workshops en boeking op onze website of e-mail ons!

Trauma Sensitive Yoga Nederland Haarlem/Amsterdam 06-11485057 info@traumasensitiveyoganederland.com www.traumasensitiveyoganederland.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).