column

Wil jij zonder zorgen  over je mondgezondheid door het leven?

Wil jij zonder zorgen over je mondgezondheid door het leven?

01-08-2019

Bij Tandartsen aan de Herenweg behandelen we geen monden, maar mensen. Sinds de oprichting – 4 jaar geleden – is het onze missie om te bouwen aan een praktijk waar we trots op zijn.

We vinden het belangrijk dat onze patiënten zich welkom en vertrouwd voelen en dat ze precies weten wat de toestand van hun mond(gezondheid) is. En dat onze tandheelkunde aansluit op hun behoeftes en wensen.

We richten ons sterk op preventie. De meeste tandheelkundige problemen zijn immers te voorkomen wanneer ongunstige patronen tijdig worden gesignaleerd. Tijdens het periodieke mondonderzoek richten we ons dan ook telkens weer op 3 belangrijke onderdelen: Het tandvlees en onderliggende kaakbot; onze preventieassistenten en mondhygiënisten doen hier heel belangrijk werk Tandbederf Slijtage en erosie; we zien dat dit in toenemende mate een probleem vormt Op basis van onze bevindingen stellen we een zorgplan op voor de lange termijn; we werken graag proactief om problemen vóór te zijn. Onze patiënten zijn daar veel meer bij gebaat dan bij ‘incidentele tandheelkunde’, reactief beleid waarbij men achter de feiten aan loopt.

Het doel is om zoveel mogelijk voorspelbaar te kunnen werken en om stabiliteit te bereiken. Hoe fijn is het om zonder zorgen over de mondgezondheid door het leven te gaan?

Herenweg 103 a Heemstede | 023-7601320 info@tandartsenaandeherenweg.nl | www.tandartsenaandeherenweg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).