Column

   Inca sjamanisme, een andere weg naar welbevinden

Inca sjamanisme, een andere weg naar welbevinden

01-11-2019

Deze keer ga ik beginnen met uitleggen wat een andere inwijdingsweg van het Inca sjamanisme is, namelijk de Nusta Karpay.

De Nusta Karpay is een inwijdingsweg waarbij de mannelijke en vrouwelijke energie in balans wordt gebracht. Wij hebben hier in het Westen een overwegend mannelijke cultuur en om dit te transformeren is de Nusta Karpay bedoeld. Wij hebben juist in deze tijd sterke behoefte aan vrouwelijke archetypen die waren verdrongen door de heersende mannelijke cultuur.

Wat de Nusta Karpay in feite doet is ons ego afbreken en ons voeren naar een hoger bewustzijnsniveau. Via deze inwijdingsweg verbinden wij ons met de kosmische vrouwelijke energie, de zeven godinnen van de Andes en natuurlijk ook met moeder Aarde (Pachamama). We leren door overgave ons ego los te laten en vanuit vertrouwen te gaan leven. Het vertrouwen dat we gekoesterd worden door een vrouwelijke kracht die ons draagt en verzorgt. Het is juist deze eenvoud die de kracht is van de Nusta Karpay.

Een volgende keer zal ik verdergaan met verduidelijken wat deze inwijdingsweg nog meer behelst.

De volgende Retreat (Nusta Karpay) is van 9 t/m 16 mei 2020. Mocht je interesse hebben kijk dan eens op www.taytanchis.com

058 - 2570727 | 06 - 51995626 | www.taytanchis.com/retreats/munay-ki/ibiza

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).