bruisende zaken

Originele boerderij met uitzicht op zee en in de buurt van het strand en Ibiza Stad

Originele boerderij met uitzicht op zee en in de buurt van het strand en Ibiza Stad

01-01-2020

Dit charmante landhuis ligt in de buurt van het strand van Talamanca in een zeer exclusieve woonwijk, op slechts een paar minuten afstand van het dorp Jesus en de stad Ibiza.

Object van de maand

Een zeldzame kans om zo’n rustieke finca te vinden met veel van zijn originele kenmerken en het typische karakter van de Ibiza-manier van leven en bouwen. En dan zo dicht bij alle voorzieningen en toch op een verbazingwekkend groot perceel dat veel privacy biedt. Op het zuiden biedt het een wijds uitzicht over de zee en over Dalt Vila. Dit huis is zeer goed onderhouden en ingericht met veel aandacht voor detail. Voor iedereen die op zoek is naar de droom om de Ibicenco levensstijl te leven in een nog ongerepte landelijke stijl. Op slechts tien minuten van de luchthaven kan deze boerderij het perfecte huis zijn om te wonen, de meest geweldige vakanties door te brengen of om als tweede huis te gebruiken.

Koopsom/ vraagprijs € 2.650.000,-

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).