COLUMN

Ja... 2020. Wij     hebben er zin in!

Ja... 2020. Wij hebben er zin in!

01-01-2020

Het is nog even genieten van de rust in de komende maanden, maar dan gaan we toch echt weer los! Jazeker, want het Mijn Tips Ibiza Festival zit eraan te komen. Op de prachtige nieuwe locatie in Cala San Vicente met de naam... HIDDEN IBIZA.

Het de bedoeling dat we op 26, 27 en 28 april op deze prachtige nieuwe en bijzondere restaurantlocatie een festival organiseren met veel muziek, eten en een gezellige markt. In een grote prachtige tuin met ruimte voor kinderen om zich te vermaken in Ibiza sferen. Ibiza beleving in optima forma. Spannend dus en helemaal nieuw voor ons, maar dat maakt de uitdaging des te groter. En bij succes gaan we het in september zeker dunnetjes overdoen. Dit nieuwe restaurant HIDDEN IBIZA, met Nederlandse eigenaren, moet dé nieuwe hotspot worden in 2020. Wij kennen deze plek zeer goed en de mooie tuin heeft alles om het tot een succes te maken. In januari zullen we de precieze locatie bekendmaken. Maar voor het zover is, hebben we alle tijd om onze website www.mijntipsibiza.nl te upgraden. Restaurants, beachclubs, winkels enz. verdwijnen en komen. Dat wordt weer bezoeken en aantekeningen maken. We proberen altijd zo up-to-date mogelijk te zijn. De vele mails en complimenten zijn nog volop motivatie voor ons om er nog heel lang mee door te gaan. Ibiza maakt ons zeer gelukkig, dus op naar een nieuw seizoen.

Maar voor het zover is heb je altijd nog de tijd om mooie wintermaanden op Ibiza te ervaren. Het is echt de moeite waard, want er is genoeg om van te genieten. Alle plaatsen op het eiland besteden meer en meer aandacht aan sfeer in de winterperiode. Bezoek onze website www.mijntipsibiza.nl/winter-op-ibiza/ om een beetje een idee te krijgen.

Clemens en Dianne van Bracht sloten 25 jaar geleden Ibiza in hun hart. Om hun liefde voor Ibiza te delen met anderen, lanceerden ze de website mijntipsibiza.nl. In Ibiza Bruist geven ze iedere maand hun visie over het leven op Ibiza.

Clemens en Dianne van Bracht

Mijn Tips Ibiza | www.mijntipsibiza.nl | +31 651 703 576 | info@mijntipsibiza.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).