bruisende zaken

Modern penthouse in Roca Llisa met adembenemend uitzicht

Modern penthouse in Roca Llisa met adembenemend uitzicht

01-02-2020

object/van de maand

Dit mooie en stijlvolle appartement is onlangs gerenoveerd met de hoogste kwaliteitsmaterialen en laat niets te wensen over wanneer u op zoek bent naar comfortabel en luxe leven in de omgeving van Roca Llisa.

Dit Penthouse is ideaal om te ontspannen en te dromen, uitkijkend over de zee tot Formentera. Met een adembenemend uitzicht van 180 graden voel je de schoonheid en sereniteit in deze stijlvolle omgeving. Het appartement biedt een lichte en moderne woonkamer met een volledig gerenoveerde open keuken en een grote slaapkamer met verrassend luxe badkamer. Verder is dit appartement geklimatiseerd, heeft het vloerverwarming en ingebouwde kasten. Een eigentijdse en smaakvolle stijl met veel natuurlijke materialen geeft dit appartement een warm gevoel. Schuifdeuren van hoge kwaliteit geven toegang tot een groot terras van 45 vierkante meter dat gedeeltelijk overdekt is. Het appartement is geheel gemeubileerd en per direct te aanvaarden. Gelegen in Roca Llisa met 24 uur bewakingsdienst en op slechts twee minuten afstand van golfclub Roca Llisa is dit appartement gemakkelijk te bereiken. Het dorp Jesus ligt op drie en de luchthaven op vijftien minuten rijden.

Koopsom/ vraagprijs € 649.000,-

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).