bruisende zaken

Gezond gekoeld drinkwater

Gezond gekoeld drinkwater

01-04-2020

Niet meer sjouwen met plastic flessen en toch kwalitatief goed en gezond drinkwater, kan dat in Spanje? Jazeker! We spraken hierover met Michel de Kroon van Aqua-Sana Spain.

Goed drinkwater is essentieel voor onze gezondheid. Iets waar Michel zich maar al te goed van bewust was toen hij in 2007 naar Zuid-Spanje vertrok. “Ik vertrok dan ook met een businessplan op zak om daar gezond, schoon en gekoeld water aan te gaan bieden – niet afkomstig uit plastic flessen – maar met een verhuur/servicecontract voor slechts € 25,- per maand.” Een schot in de roos, want sindsdien heeft zijn Aqua-Sana een enorme groei doorgemaakt. “Tegenwoordig zijn wij in heel Spanje dé partij als het om gezond drinkwater gaat. Ben jij dat gesjouw met flessen zo langzamerhand dus moe en wil je ook je steentje bijdragen aan een beter milieu? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden. We vertellen je er graag meer over, gewoon in het Nederlands!”

Kokend uit de kraan

Dankzij de Quooker CUBE die Aqua-Sana voor een zeer scherpe prijs aanbiedt, geniet je niet alleen van gezond plat en bruisend drinkwater, maar eveneens van water dat kokend uit de kraan komt. “Wij zijn namelijk ook officieus de enige verkopende partij van de welbekende Quooker kranen in Spanje. Een Quooker voor je huis in Spanje meenemen in je handbagage behoort dus tot het verleden.”

Horeca

Voor het tappen van hervulbare glazen designflessen voor horeca is Aqua-Sana een samenwerking aangegaan met de Nederlandse organisatie www.MadeBlue.org. “Iedere ondernemer die via ons een een horeca watermachine laat aansluiten, sponsort per maand een vast bedrag aan MadeBlue dat in samenwerking met Amref waterputten laat aanleggen en beheren in ontwikkelingslanden.”

Aqua-Sana | +34 622 088234 | info@aqua-sana.es | www.aqua-sana.es

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).