COLUMN

Wij hebben er zin in …

Wij hebben er zin in …

01-04-2020

Het is april 2020 en de ondernemers op Ibiza hebben hun zaakjes driftig onder handen genomen. Een kleine verbouwing, een likje verf of een nieuwe uitstraling... het is bijna zover, het seizoen kan starten. Wij van mijntipsibiza.nl hebben zo links en rechts al eens binnen gekeken en ontdekten alweer veel nieuws. We hebben een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet.


• Bar Sa Xacota in San Josep www.facebook.com/saxacotaesquinabar/
• Bar Chirincana...bij camping La Playa www.mijntipsibiza.nl/beachclub/chirincana/
• Hidden Ibiza in cala San Vicente.

NIEUW opening eind april! www.facebook.com/HiddenIbz/
• Beachclub Soulgood op cala Niu Blau www.mijntipsibiza.nl/beachclub/soulgood/
• Sant Joan hippiemarkt www.mijntipsibiza.nl/onze-tips/st-joan/ Dit zijn zomaar een paar tips die absoluut de moeite waard zijn. Om al die leuke plekjes te ontdekken is het natuurlijk héél belangrijk dat je een auto huurt. Dat is de enige juiste manier om het eiland ook echt te ontdekken. Wij kunnen dat goed voor je regelen. Ga daarvoor naar www.mijntipsibiza.nl/autoverhuur/.

Geniet weer in 2020 en onthoud goed...Disfruta La Vida! Veel plezier op Ibiza in 2020 en Disfruta La Vida,

Clemens en Dianne van Bracht sloten 25 jaar geleden Ibiza in hun hart. Om hun liefde voor Ibiza te delen met anderen, lanceerden ze de website mijntipsibiza.nl. In Ibiza Bruist geven ze iedere maand hun visie over het leven op Ibiza.

Clemens en Dianne van Bracht

Mijn Tips Ibiza | www.mijntipsibiza.nl | +31 651 703 576 | info@mijntipsibiza.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).