BRUISENDE COLUMN

Mannen & motoren

Mannen & motoren

01-05-2020

Wat is dat toch met mannen en motoren? En wat hebben vrouwen toch met mannen op motoren? Misschien heeft het een wel wat met het ander te maken?! Want welke man wil nou niet dat elke vrouw hem nakijkt als hij voorbijscheurt op zijn motor...

Wat hebben mannen als Marlon Brando, James Dean, Steve McQueen en - wat meer van deze tijd - Justin Bobby (uit The Hills) met elkaar gemeen, behalve dan dat vrouwen als bosjes voor ze vallen? Hun voorliefde voor motoren! Nu wil dat niet per se zeggen dat je als man altijd sexy bent met een motor. Maar het imago van een stoere motorrijder werkt zeker wel mee…

Het ultieme gevoel van vrijheid

Misschien is dat ook wel de reden waarom veel mannen van een zekere leeftijd ineens hun motorrijbewijs gaan halen... Of komt dat toch meer door al de verhalen die ze om zich heen hebben gehoord over hoe geweldig motorrijden is en het besef van ‘het is nu of nooit’?

Los van dat het vrouwen aantrekt, is motorrijden volgens de meeste motorrijders namelijk het ultieme gevoel van vrijheid. Je bent volledig één met je motor en terwijl de wind langs je helm suist en je het gas vol opentrekt, kun je gaan waarheen jij maar wil.

 

Is dat niet het mooiste gevoel dat er is?!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).