bruisende zaken

Luxe half vrijstaande villa  met privézwembad en uitzicht op de zonsondergang

Luxe half vrijstaande villa met privézwembad en uitzicht op de zonsondergang

01-07-2020

Met het oog op de magische rots van Es Vedra, weids uitzicht op zee en de meest verbazingwekkende zonsondergangen, zal deze villa een van de zeven zijn met de meest prestigieuze materialen aan de westkust van het eiland.

Nog te bouwen project, deze kleine en exclusieve urbanisatie heeft een geschatte leverdatum tegen het einde van 2021. Een uitgelezen kans om eigenaar te worden van een van deze zeven geschakelde villa’s hier op Ibiza op een bijzondere plek. De villa’s zullen allemaal van de beste kwaliteit zijn. Gepland voor elke villa zijn vier slaapkamers met bijbehorende badkamers, een lichte en ruime woonkamer met een open keuken, hoge schuifdeuren voor veel natuurlijk daglicht en natuurlijk uw eigen privézwembad. Elke villa heeft een eigen parkeerplaats en natuurlijk voldoende privacy Het spreekt voor zich dat deze villa’s worden gebouwd met de nieuwste snufjes in een zeer eigentijds design met alle luxe die we in 2021 nodig hebben zoals vloerverwarming, centrale airconditioning, alarmsysteem etc. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen en de prijzen liggen tussen 2.050.000 en 2.495.000 Euro.

Een perfecte vakantiebestemming, een tweede huis of zelfs een eerste bewoner, wat de bestemming ook is: een geweldige investering!

Koopsom/ vraagprijs € 2.050.000,,-

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).