Adverteren werkt!

bruisende zaken

Persoonlijk reisadvies op maat

Persoonlijk reisadvies op maat

01-09-2020

Wil je op vakantie, maar heb je geen zin of tijd om zelf het internet af te speuren of om langs te gaan bij een reisbureau? Maak dan een afspraak met Jane Linders van The Travel Club. “Op een locatie en tijdstip naar wens regel ik je vakantie van a tot z.”

ik regel jouw vakantie van a tot z

 

Alle soorten reizen

“Ik heb altijd in de reisbranche gewerkt, maar tien jaar geleden begon het te kriebelen. Het moest anders kunnen dan bij de standaard reisbureaus. Ik sloot me aan bij The Travel Club en regel sindsdien als persoonlijk reisadviseur alle soorten reizen die je maar wil. Of het nu gaat om een zomervakantie, wintersport, stedentrip, luxe vakantie, weekendje weg, avontuurlijke wereldreis of een romantische huwelijksreis, ik kan je helpen en adviseren bij het boeken van je reis.”

Service

Is dit dan duurder dan wanneer je het zelf regelt? “Zeker niet. Bij mij boek je je reis tegen dezelfde tarieven als op internet, vaak zelfs nog goedkoper. Ik maak gebruik van Duitse touroperators, dit kan honderden euro’s schelen. Als je mij eenmaal een reis hebt laten regelen, wil je ook nooit meer anders. Voor mij staat namelijk centraal waar jij naar op zoek bent tijdens je vakantie, want iedere reis behoort een onvergetelijke ervaring te zijn. Bovendien zet ik altijd net een stapje extra: ik check je in, regel cadeautjes voor de kinderen, print van tevoren kofferlabels et cetera. Zelf hoef je dus niets anders te doen dan genieten.”

Bootcampreis Ibiza

Als allrounder kan Jane alle soorten vakanties voor je regelen, maar als ze dan toch één specialisme moet noemen, dan is dat wel Ibiza. “Sinds vorig jaar organiseer ik samen met BAS Bootcamp and Sports speciale bootcampreizen naar het eiland, meteen de eerste keer al een groot succes. Tijdens deze bootcampreizen verblijven we met een groep in La Hacienda Ibiza en gaan we elke dag sporten en ontspannen. Lijkt dat je ook wel wat, of wil je dat ik een andere reis op maat voor je samenstel? Informeer dan naar de mogelijkheden.”

 

Als je mij eenmaal een reis hebt laten regelen, wil je ook nooit meer anders.

The Travel Club Someren Eigenaresse: Jane Linders +31 6 50800850 jane@thetravelclub.nl www.thetravelclub.nl/jane

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).