Adverteren werkt!

bruisende zaken

Verfijnde Japanse keuken op Ibiza

Verfijnde Japanse keuken op Ibiza

01-08-2020

Met uitzicht op de oude stad en Ibiza Marina presenteert IZAKAYA Asian Kitchen & Bar de ware Japanse keuken, met Zuid-Amerikaanse smaken in een extravagante en tijdloze shared dining cuisine. De creatieve breinen achter het concept zijn internationaal entrepreneurs Yossi Eliyahoo en Liran Wizman, oprichters en eigenaren van het Amsterdamse THE ENTOURAGE GROUP, samen met CEO Stephanie Pearson.

Yossi Eliyahoo: “De traditionele ‘IZAKAYA’ kun je zien als een Japanse pub: een hoeksteen binnen de Japanse eetcultuur waar diverse hapjes gegeten worden. De ware Japanse keuken komt samen met Peruviaanse smaken; authentieke elementen worden met creatieve technieken naar moderne tijden gebracht. Niet alleen op het menu, maar door het hele concept. Het is de kern van IZAKAYA: authentiek, nooit traditioneel. IZAKAYA is klaar voor een nieuwe zomer op Ibiza.”

Maak kans op een dinerbon, te besteden bij IZAKAYA op Ibiza of in Amsterdam. Weet jij waar de cover van Ibiza Bruist is gemaakt? Mail het juiste antwoord naar prijsvraag@nederlandbruist.nl o.v.v. #Coverfoto Ibiza

IZAKAYA Asian Kitchen & Bar Ibiza | Passeig Joan Carles I, 1 | 07800 Ibiza izakaya-restaurant.com | info@IZAKAYA-ibiza.com | T + 34 (0) 871 182 526 @izakaya_official | @the_entourage_group

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).