Adverteren werkt!

bruisende zaken

‘Ik kijk naar het geheel’

‘Ik kijk naar het geheel’

01-09-2020

“Klachten ontstaan niet zomaar”, daar is Josephine Broeders, eigenaresse van Aude Sapere, van overtuigd. “Alles heeft een oorzaak.” In haar praktijk voor alternatieve geneeskunde gaat Josephine dan ook op zoek naar die oorzaak. Tegelijkertijd weet zij precies hoe symptomen kunnen worden bestreden.”

“Twintig jaar geleden ben ik begonnen als klassiek homeopaat”, vertelt Josephine. “Ik ontdekte echter dat heel veel mensen rondlopen met spijsverteringsklachten die niet altijd even snel met homeopathie verholpen kunnen worden. Vandaar dat ik zo’n twaalf jaar geleden ook ben begonnen met darmspoelingen.” De Ayurvedische geneeskunde vormde vervolgens de perfecte aanvulling op haar aanbod. “Ayurveda omvat in feite alles en kijkt niet alleen naar de klacht, maar naar de gehele constitutie. Die bepaalt namelijk iemands levensritme en voedselvoorkeur.”

Maatwerk

klachten. “Van fysieke klachten tot psychische klachten. Wanneer je bij mij aanklopt voor hulp stuur ik je voor onze afspraak een uitgebreid vragenformulier. Bij mij in de praktijk voel ik vervolgens eerst je pols en hebben we een gesprek over je klachten en dergelijke waarna ik een behandelplan op maat samen kan stellen. Dit is maar al te vaak een mix van de drie disciplines die ik aanbied. Al mijn behandelingen zijn maatwerk, want iedereen heeft zijn of haar eigen constitutie en wat voor jou werkt, hoeft voor een ander niet te werken.”

Kennis en passie

Behalve over een enorme dosis kennis, beschikt Josephine ook over ontzettend veel passie voor haar werk. “Ik krijg er zelf elke keer weer energie van als ik anderen kan helpen. Ik geef ook nooit op als iemand bij mij aanklopt voor hulp, maar blijf zoeken naar een passende oplossing waarbij ik altijd naar het geheel blijf kijken en niet alleen naar de klacht.”

Spreekt dit je aan neem dan gerust contact op

Gezondheidscentrum HEEL DE MENS Eigenaar: Josephine Broeders | Nistelrodeweg 9A | Uden | Tel. 06-107595034 | www.audesapere.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).