bruisende zaken

The Momo Experience

The Momo Experience

31-10-2018

Foodies uit binnen- en buitenland zijn het erover eens: Bij Momo moet je gewoon een keer gegeten hebben. Pan-Aziatische gerechten van de hoogste kwaliteit, een bijzondere setting en een zeer gastvriendelijk team vormen de perfecte ingrediënten voor een unieke beleving.

Tien jaar Als we spreken met eigenaar Yossi Eliyahoo is hij nog vol van het feest ter ere van het tienjarig bestaan van Momo. “Een geweldige avond, zoals eigenlijk elke avond in Momo”, vertelt hij enthousiast. “Alleen dan met zo’n vijftienhonderd gasten. Tien jaar geleden begonnen we hier met een vooruitstrevend idee dat uiteindelijk is uitgegroeid tot een fantastisch concept waar mensen van over de hele wereld speciaal naartoe komen voor de unieke Momo experience.” Verwachtingen waarmaken Locals nemen in de bijzondere setting van Momo plaats naast internationale VIP’s en iedereen laat zich verwennen door de culinaire hoogstandjes die de keukenbrigade hier op tafel tovert. “Voor het bereiden van onze gerechten maken wij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit om telkens weer te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die men van ons heeft. Goedkoop zijn we niet, maar de prijs-kwaliteitverhouding is daarentegen wel zeer goed. Bij Momo krijg je als gast echt waar voor je geld en kun je optimaal genieten, of je nu komt voor een heerlijke lunch of diner of gewoon een drankje wilt drinken.” Blijven verrassen High-end gerechten, cocktails, champagne, dj’s... het hele plaatje klopt bij Momo. “En dat willen we ook graag zo houden, want dat is waar onze gasten voor komen en ook voor terug blijven komen. Hen in positieve zin blijven verrassen blijft voor ons de grootste uitdaging en die uitdaging gaan we elke dag weer maar al te graag aan.” Beleef het zelf, reserveer een tafeltje en dompel je onder in de wereld die Momo heet.

MOMO Restaurant, Bar & Lounge Hobbemastraat 1 Amsterdam 020-6717474 | www.momo-amsterdam.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).