bruisende zaken

Professionele hulp en  hypotheekadvies in Spanje

Professionele hulp en hypotheekadvies in Spanje

01-12-2018

Er was veel behoefte aan een professionele samenwerking omtrent het regelen van financiën in Spanje. Daarnaast bloeit de huizenmarkt op. Patrick Kruger, eigenaar en hypotheekadviseur: “Mede door de lage rentestand zijn steeds meer Nederlanders en Belgen op zoek naar een eerste of tweede huis in Spanje.

Maar als je als Nederlander of Belg in Spanje een hypotheek wilt aanvragen, is er een grote taalbarrière en veel ‘mañana mañana’. Gespecialiseerde hypotheekadviseurs bestaan er nauwelijks. Dat hebben wij opgelost. Onze klanten willen op een Nederlandse en professionele manier geholpen worden. En dat bieden we.” Daarnaast willen Patrick en zijn team hun klanten volledig ontzorgen. Dit doen ze door hun klanten te adviseren over alle financiële zaken, dus niet alleen over de hypotheek. “We staan bijvoorbeeld nauw in contact met een eigen advocaat. Zodra een klant zijn hulp nodig heeft, regelen we juridische ondersteuning tegen een uniek tarief. Zo hoeft de klant zich verder niet druk te maken. Wij hebben goede contacten opgebouwd met banken en hebben twintig jaar ervaring, ook in Nederland, met het adviseren van ondernemers. Hierdoor presenteren wij klanten optimaal bij onze banken waardoor wij snel een goedkeuring hebben en uitstekende deals kunnen afsluiten. Tevens hebben wij een kantoor op Ibiza en nemen wij op afspraak de tijd voor u.” Snelle groei Spaanse Hypotheek heeft een efficiënte en professionele werkwijze. Hierdoor hebben veel Nederlanders en Belgen vertrouwen in Patrick en zijn team. Ondanks dat Spaanse Hypotheek nog maar kort bestaat, is hun team dan ook al flink gegroeid. Ondertussen werken ze met meerdere personen op hun kantoor in Valencia en meerdere adviseurs in Nederland. Patrick: “Het aantal aanvragen is afgelopen jaar enorm gestegen. Het is ideaal dat we met meerdere adviseurs in Nederland én Spanje kunnen samenwerken. Ondanks dat we soms ver van elkaar zitten, zien we overal wie wat heeft besproken met de klant. Dat werkt natuurlijk uiterst efficiënt.”

Wij regelen uw hypotheek vandaag, niet mañana mañana.

Hypotheekibiza.nl | 031 850290678 Carrer des Cap Martinet 58 | 07819 Nuestra Señora de Jesús, Illes Balears info@hypotheekibiza.nl | hypotheekibiza.nl Spaanse Hypotheek.nl | Calle Cirilo Amoros 58 | 46004 Valencia info@spaansehypotheek.nl | spaansehypotheek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).