IBIZA THEMA

Cas Costas Grill & Market

Cas Costas Grill & Market

01-01-2019

Cas Costas is een restaurantconcept dat de beste kwaliteitsproducten aanbiedt, vermengd met de traditionele smaken van Ibiza en de Middellandse Zee. Het wordt gekenmerkt door zijn grote en rustige buitenterras met een mooie bloeiende boom in het midden.

Heel het jaar genieten van mediterrane en traditionele smaken

Cas Costas Grill and Market heeft een grote vierkante bar
- gemaakt van een oude volière
- met een ruim en comfortabel terras en een buitengrill-keuken. Het restaurant beschikt over een houtskool Jospergrill die een ultieme smaak geeft aan het hoogwaardige vlees, zoals oud Gallego-rundvlees, kip en lamsvlees. Van 's middags tot middernacht kun je de heerlijke gerechten proeven en vervolgens vertoeven op de markt waar je ook wijnen van de restaurantlijst tegen redelijke prijzen kunt kopen.De markt is een coole toevoeging aan dit restaurant. Deze lichte ruimte beschikt over een volledig assortiment milieuvriendelijke producten, waaronder biologische groenten en fruit van het eiland, exclusieve en originele lokale producten, evenals specerijen, champagnes en sterke dranken uit andere regio's. De markt is elke dag van de week geopend, behalve op dinsdag.

Cas Costas is het hele jaar door dagelijks geopend van 12.30 tot 01.00 uur.

De keuken is open van 13.00 tot 23.30 uur.

C/ Migjorn Gran 13, 07818 Ses Salines - Sant Josep, Ibiza | 971308755 | www.cascostasibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).