Bruisende zaken

Landgoed in landelijke omgeving 	met uitzicht op zee

Landgoed in landelijke omgeving met uitzicht op zee

01-02-2019

Een uitzonderlijke villa, gebouwd volgens de hoogste normen. Om de privacy te waarborgen is het pand gelegen op een groot perceel op een verhoogde positie, genesteld tussen bomen in een weelderige, rustige omgeving. Vanaf hier kunt u genieten van een spectaculair uitzicht over de vallei, de zee en daarbuiten.

Koopsom/ vraagprijs 4.900.000,00 €

Het pand is een symbool van ingetogen luxe, met een goed doordachte indeling van de ruimte, unieke materialen en de nieuwste technologie. Het grote terras heeft een zoutwaterzwembad en een buitenkeuken, ideaal om buiten te dineren. Kwaliteiten zijn onder andere de vloerverwarming, centrale A / C warm en koud, dubbele beglazing, een luxe ingerichte keuken, een wasruimte, een osmose watersysteem, eigen waterbron, een sauna en een wijnkelder.Referentie: KPI178 Type object: Villa Oppervlakte perceel: ca. 17.000 m2 Woonoppervlakte: ca. 584 m2 Verdiepingen: 2 Slaapkamers: 7 Badkamers: 6 Keuken: Fully equipped, Inbouwkeuken, gemeubileerd, kookeiland Lift: Geen lift aanwezig Type verwarmen: Centrale verwarming, vloerverwarming, airconditioning warm/koud Vloer: Marmer, epoxy flooring Met kelder: Ja Alarmsysteem: Ja Energielabel: E

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).