BRUISENDE COLUMN

Vino & Co, Wine Shop, Wine Bar & Bistro

Vino & Co, Wine Shop, Wine Bar & Bistro

01-02-2019

Een bezoek aan Ibiza is pas compleet als je de echte hotspots van Ibiza ontdekt. Die hele bijzondere plekjes die nog niet iedereen kent of de plekken waar locals graag komen. Bruist laat je kennismaken met de mooiste plekjes van Ibiza.

“Je hoeft geen wijnkenner te zijn om een lekkere wijn te herkennen”

Vino & Co is een prachtige wijnshop die gerund wordt door de Nederlander Jeroen Hamersma en zijn dochter. Sinds 2009 verkopen zij hier de lekkerste wijnen in alle mogelijke prijsklassen.In zijn mooie, gezellige en ruim opgezette winkel heeft Jeroen een uitstekende collectie wijnen staan. Ook nog eens in alle mogelijke prijsklassen, dus je kunt er ongetwijfeld iets naar jouw wens vinden. Het grootste aanbod van de wijnen komt uit Spanje (zo’n 80%) en daarnaast zijn er wijnen uit onder andere Frankrijk, Chili, Oostenrijk en Italië. Wie bij Vino & Co binnenstapt, kan altijd rekenen op een goed advies van Jeroen. Maar, zo zegt hij: “Smaak is persoonlijk. Je hoeft geen wijnkenner te zijn om een lekkere wijn te herkennen.” Bij een goede wijn hoort natuurlijk ook een lekker hapje. Daarom is Vino & Co begonnen met een Wine Bar en Bistro op dezelfde locatie. Chef-kok Rodney is op doordeweekse dagen aanwezig en bereidt dan de meeste lekkere gerechten om van te genieten met een glaasje wijn. Eet smakelijk en proost!

Ctra de Ibiza a San Jose 60 KM 1.6 Can Bellotera 07817 Sant Jordi | info@vinoyco.com | www.vinoyco.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).