BRUISENDE COLUMN

Paardrijden op Ibiza

Paardrijden op Ibiza

01-02-2019

Dat Ibiza veel meer is dan alleen maar een party-eiland, dat weten de meeste mensen inmiddels wel. Naast feesten, zee en strand vind je op Ibiza leuke  activiteiten waar je heerlijk van kunt genieten.

Eén worden met de natuur

Is er een betere manier om de romantische en rustgevende landschappen van Ibiza te verkennen dan tijdens het paardrijden? Een fabelachtig uitje is mogelijk dankzij het brede aanbod van paardentochten op Ibiza. Bruist geeft je drie tips.
 

Ibiza Horse Valley

De paardenvallei is gevestigd in het noorden van het eiland. Je kan prachtige paardentrips maken, beginnend bij twee uur. Je kan ook kiezen om een halve dag of een hele dag rond te trekken met de paarden. Indien je een hele dag op pad gaat, kan je tijdens de lunchpauze eten op het strand gecombineerd met het zwemmen met de paarden of andere activiteiten zoals yoga, spa of een privé boottour maken.

Na lunchtijd rijd je het ene moment weer relaxed door de bergen om erna in volle galop het uitgestrekte landschap te gaan verkennen met de herderblauwe oceaan als uitzicht. Meer informatie op www.ibizahorsevalley.com

Es Puig - Club Hípico

De Duitse Mario is een zeer ervaren en gepassioneerde paardrij-instructeur op Ibiza, vlakbij San Antonio. De zachtheid in zijn karakter wordt ook weerspiegeld in zijn paarden. Hij vindt het belangrijk om mensen de raad mee te geven dat de communicatie met het paard van groot belang is. Het paard moet zich op zijn gemak en vertrouwd voelen, net als zijn rijder dat moet. ‘Club Hípico’ en zijn paarden begeleiden je naar de mooiste hoeken op Ibiza waar je volledig kan bezinnen en één worden met de natuur. Heel uniek is een paardenrit bij volle maan, zeker een aanrader! Meer informatie op www.cuadrasespuig.jimdo.com

North Ride Ibiza

De paardenstallen van North Ride Ibiza zijn gelegen in de bergen tussen het romantische zeezicht en de mooiste beschermde natuurgebieden van Ibiza. De meeste paarden zijn in Spanje gefokt en zijn kalm en betrouwbaar en daardoor perfect voor beginners. De gemotiveerde en levendige kant van de paarden is dan weer ideaal voor de gevorderde rijder. Er worden enkel privé-tours gegeven zodat je een perfecte begeleiding kan krijgen. North Ride Ibiza is het hele jaar geopend.

Meer informatie op www.northride-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).