bruisende zaken column kristof

Het beste uit jouw vakantie halen?

Het beste uit jouw vakantie halen?

01-03-2019

Ibiza warmt op en stoomt zich klaar voor jou. Dat merk je zowel aan het prachtige weer als aan de kleurrijke flora hier. Heerlijk gewoon...

LEZERSACTIE Maak NU kans op een unieke dagtour ter waarde van € 120,- (inclusief vervoer, foto’s en video’s), aangeboden door IBIZA INSIDE OUT. Kijk in de Ibiza Bruist van maart voor meer informatie.

Weet je eigenlijk waarom het hier altijd minstens enkele graden warmer aanvoelt dan dezelfde temperatuur in België of Nederland? Dit komt door de zuivere, haast onvervuilde lucht. Ik woon hier al enkele jaren permanent en ik ben nog steeds verbaasd hoe intens de zon hier het hele jaar door kan zijn!

Aan het einde van deze maand vlieg ik speciaal vanuit Ibiza naar Eindhoven om er samen met mijn team op de Ibiza Xperience beurs in Eindhoven (23 en 24 maart) voor te zorgen dat jij alle informatie hebt om het maximale uit je vakantie te halen. Ik heb daar ook nog een verrassing voor je! Je komt toch wel even langs voor een gezellige babbel? Houd jij van Ibiza? Surf dan naar www.ibizainsideout.com en volg ons op Lees in de Facebook recensies zélf welke topervaringen véle andere Nederlanders, Belgen en vele andere nationaliteiten al hebben meegemaakt met Ibiza Inside Out.

Haal het beste uit je vakantie op Ibiza! Jij vertelt me wat jullie vakantie perfect zou maken en ik zet dit om naar de realiteit. Of het nu gaat om een sightseeing tour naar de verborgen parels van het eiland, bedrijfsevenementen, eropuit met een boot of yacht, een gastronomische tour, een hike, het huren van een villa of appartement... alles is mogelijk! Hierbij zorg ik steeds voor het vervoer, leuke foto’s en/of video’s en vooral een onvergetelijke en unieke ervaring.

Ibiza Inside Out +34 603 244 003 contact@ibizainsideout.com www.ibizainsideout.com Ibiza Inside Out

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).