bruisende zaken column Taytanchis

Inca sjamanisme, een andere weg naar welbevinden

Inca sjamanisme, een andere weg naar welbevinden

01-03-2019

Zoals ik vorige maand al aangaf organiseer ik tweemaal per jaar een Retreat op Ibiza. Doorgaans in mei en oktober. De ene keer is dat de Munay-Ki en de andere keer de Nusta Karpay. Wat is nu het verschil?

De volgende retreat (Munay-Ki) is van 6 t/m 13 mei 2019. Mocht je interesse hebben, kijk dan eens op www.taytanchis.com

De Munay-Ki wordt weleens oneerbiedig de instap inwijdingsweg van het Inca sjamanisme genoemd. Dit klopt echter niet. Je kunt gerust een andere inwijdingsweg eerst ondergaan alvorens de Munay-Ki te ontvangen. De Munay-Ki is erop gericht om mensen makkelijker te laten aanpassen aan de veranderde frequentie van Pachamama (Moeder Aarde). Deze frequentie noemen wetenschappers de Schumann resonantie. In aanloop naar 21-12-2012 is deze frequentie hoger geworden en mensen hebben moeite zich aan deze nieuwe frequentie aan te passen. De negen inwijdingen helpen je om deze aanpassing te versnellen en makkelijker te laten verlopen.

Taytanchis betekent de schepper en komt uit het Quechua, de taal die de Q’ero spreken in Peru. Een volk dat hoog in de Andes leeft en direct afstamt van de Inca’s. Taytanchis biedt tweemaal per jaar retreats aan op Ibiza. Hier maak je kennis met de negen inwijdingen van de Munay-ki. Deze zorgen voor een grote schoonmaak in je lichaam, zowel op energetisch als  fysiek niveau.

058 - 2570727 | 06 - 51995626 | www.taytanchis.com/retreats/munay-ki/ibiza

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).