bruisende zaken

Tropicana Beach Club

Tropicana Beach Club

01-03-2019

Toen Cala Jondal nog een vrijwel verlaten strand was en de Blue Marlin nog niet bestond, opende in 1988 familierestaurant Tropicana. Bijna dertig jaar later is het restaurant uitgegroeid tot één van de meest relaxte beachclubs van Ibiza.

Op 29 maart is het opening season

Stap voor stap

Eind jaren tachtig besluit de familie achter Tropicana dat het zonde is om niets met het prachtige stuk land aan zee te doen. Helaas is de grond niet vruchtbaar en kan er niets groeien. Dat er toen wel degelijk een prachtig zaadje geplant is dat uitgroeide tot Beach Club Tropicana, kon toen nog niemand weten. De familie start het restaurant en samen laten ze Tropicana elk jaar groeien. De beachbar komt erbij, met heerlijke strandbedden en de typerende tropische parasols. Tropicana mondt uit tot een waar begrip.

Relaxte sfeer en uitstekende service

Wie bij Tropicana aankomt zal gelijk de fijne sfeer voelen. De relaxte vibe trekt mensen van over de hele wereld aan. Al is Tropicana vanaf het begin al een geliefde spot bij veel Nederlanders. Niet alleen onbekend Nederland, maar ook menig BN’er weet de weg naar de beachclub feilloos te vinden.

Zeebaars en sangria

Bij Beach Club Tropicana krijgt iedereen een sterrenservice. De obers komen overal vandaan gerend om je te serveren aan je strandbed. Wil je echt iets bijzonders bestellen? Ga dan voor de zeebaars in zoutkorst met sangria van cava en vers fruit. Deze worden aan je tafel geprepareerd. Dit gecombineerd met het prachtige zeezicht zorgt voor een wow-factor waar je u tegen zegt.

Bootservice

Calla Jondal leent zich perfect om aan te doen met de boot. Voor wie vanaf zijn jacht wil worden opgehaald, biedt Tropicana een bootservice aan. Ook kun je eten laten bezorgen door het restaurant, mocht je op je jacht willen blijven. En ja, ook dat kunnen we begrijpen, want het uitzicht vanaf de boot naar Tropicana is minstens zo fijn als andersom.

 

Cala Jundal, s/n, 07830 Sant Josep de sa Talaia, Islas Baleares, Spanje | +34 971 80 26 40 | www.tropicanaibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).