BRUISENDE COLUMN

Waar naartoe op Ibiza

Waar naartoe op Ibiza

01-03-2019

Amandelbloesem in Santa Agnés Maart is een fantastische periode op het eiland. Iedere dag kun je tegen een strak blauwe lucht aankijken. Af en toe met een wolkje, maar de temperatuur van zo’n 18 tot 20 graden is heerlijk. Het voorjaar is al in volle gang en overal zie je bloemen, de sinaasappelbomen bloeien, de dennenbomen zijn prachtig groen en het ruikt heerlijk naar rozemarijn en tijm.

Over het hele eiland staan her en der bloeiende amandelbomen. In het noordwesten bij de plaats Santa Agnes kun je in een ongerepte vallei het wonder van de amandelbloesem aanschouwen. Je kijkt er je ogen uit. Maar ook op andere plekken op het eiland laten de witte en roze zijdeachtige bloemen hun pracht zien. Achter San Juan op de weg naar Portinatx ligt een aantal een aantal goed verzorgde velden. En ook achter San Agustin staan velden met bomen vol geurende bloesems.

De trommelaars van Benirràs

Benirras is een leuk, middelgroot strand in het noorden van Ibiza, omgeven door heuvels begroeid met pijnbomen. Het is een zand/kiezelstrand met in het ondiepe water wat ronde keien. Het water is echter glashelder. Het loopt langzaam af. Een ideaal strandje om te zwemmen en te snorkelen. In de namiddag is het ook een populaire plek voor boten om voor anker te gaan en de zonsondergang te bekijken.

Op zondagmiddag vanaf een uur of vier begint het feestje waar menig local en toerist op afkomt: het trommelconcert! Iedere moderne hippie wil hier wel een keer geweest zijn. Wat een ambiance, zo cool, echt de moeite van het bezoeken waard. In het hoogseizoen is er ook vaak een klein hippie marktje waar je wat kleding kan kopen.


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/nederlandbruist.tili.nl/http/index.php on line 1142

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).