BRUISENDE COLUMN

Fietsen op Ibiza

Fietsen op Ibiza

01-03-2019

Laat deze ervaring niet aan je voorbijgaan, kom fietsen op Ibiza! Wil je van dit eiland zo veel mogelijk zien? Dan is fietsen op Ibiza, eventueel met een gezellige gids een must voor jou! Bruist geeft je informatie over twee aanbieders van fietstochten op Ibiza: Baja Bikes en Bike Ibiza.

Fietsen in Ibiza met Baja Bikes.

Bij Baja Bikes kun je kiezen uit twee fietstochten: Ibiza Fietstocht: de Highlights en de Ibiza Fietstour met privégids. Als je Ibiza Stad optimaal wil ontdekken, is de Ibiza Fietstocht langs de highlights perfect voor jou! Tijdens onze nummer één Ibiza Fietstocht ontdek je de hoofdstad van dit eiland. De gids laat je met enthousiasme de leukste highlights en onbekende schatten zien. Je maakt kennis met de geschiedenis en het leven van de locals. De gids vertelt je over de hippie cultuur en natuurlijk de jetset die graag zijn vakantie hier viert. Je ontdekt onder andere het oude stadscentrum en de haven met enorme jachten. Plan deze excursie aan het begin van je verblijf zodat je direct een goed beeld krijgt van de stad. Tijdens de Ibiza Fietstour met privégids ontdek je dit prachtige eiland op een Hollandse manier. Je persoonlijke favorieten en interesses krijgen de aandacht die ze verdienen. Deze fietstocht is de perfecte gelegenheid om in twee uur kennis te maken met Eivissa! Al fietsend ontdek je de beroemde highlights, maar ook de rijke geschiedenis en leefwijze van de eilandbewoners. Enthousiast geraakt? Maak je vakantie compleet met een Ibiza Fietstour van Baja Bikes! www.bajabikes.eu

Kom en beleef het met Bike Ibiza!

Verken het eiland op de fiets en voel de vrijheid tussen zee en heuvels. Door hun kennis van het eiland kan Bike Ibiza je een fietsreis aanbieden volledig op maat. Ze hebben een zeer ruim aanbod aan fietsen en een wagenpark voor transfers van personen en fietsen. Verder beschikken ze over een perfecte kennis van het terrein en kennen ze de ruime mogelijkheden van het eiland.

Een persoonlijke fietsgids van Bike Ibiza is Eric, iemand met vakkennis en enthousiasme. Hij houdt goed in de gaten wat voor soort fietsers hij met zich meeneemt, dus je hoeft niet bang te zijn dat het te moeilijk of te makkelijk is. Ook fijn: de fietsen zijn uitstekend onderhouden en je kunt kiezen wat voor soort fiets je prettig vindt. Elke keer opnieuw word je verrast door adembenemende uitzichten en prachtige landschappen. Een uitzonderlijk gevoel tijdens dit wondermooie avontuur! Bike Ibiza biedt u graag een extra service aan bovenop het fietsverhuur. Wij leveren uw fietsen waar uw accommodatie zich ook bevindt, over heel ibiza, in uw hotel of in uw privévilla midden in het platteland. Elke fiets is uitgerust met een reparatiekit, een pomp en een slot. www.bikeibiza.be

De leukste manier van sightseeing is op de fiets!


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/nederlandbruist.tili.nl/http/index.php on line 1142

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ibiza Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).