bruisende zaken

Recent gerenoveerde luxe villa met een spectaculair uitzicht

Recent gerenoveerde luxe villa met een spectaculair uitzicht

01-05-2019

Gelegen op de top van de heuvel vinden wij deze gemoderniseerde luxe villa in de buurt van San Augustin, gerenoveerd met materialen van de hoogste kwaliteit. Volledig omheind en uitgerust met de nieuwste technieken biedt deze villa maximale privacy en 270 graden uitzicht.

Koopsom/ vraagprijs 6.500.000,00 €

De villa bestaat uit twee delen: het hoofdgebouw en het gastenverblijf. Het hoofdhuis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer, een tweepersoons slaapkamer met aangrenzende badkamer, beide met toegang tot het gedeeltelijk overdekte en zeer grote terras. Verder is er een moderne, volledig uitgeruste keuken, een wasserette en een gastentoilet. De hoofdslaapkamer met kleedkamer en aangrenzende badkamer bevindt zich op de bovenste verdieping en vanaf het privéterras heb je een prachtig uitzicht op San Antonio en San Jose en een spectaculair uitzicht op de zee. Onder het terras bevindt zich het onafhankelijke gastenverblijf met twee volledig onafhankelijke tweepersoons slaapkamers, elk met een badkamer en er is ook een keuken. Er is een personeelshuis bij de ingang van het terrein. Vanaf het zeer grote terras kunt u overal van het uitzicht genieten en van een prachtig zwembad in een complete privéomgeving. Uitgerust met de nieuwste en meest moderne technologie kan dit huis vanaf elke plek in de wereld worden bestuurd via de mobiele telefoon. Een elegante villa met veel privacy en gebouwd met hoogwaardige materialen.

Spectaculair leven in de vrijheid van Ibiza.

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).