bruisende zaken

Unieke villa in landelijke omgeving met uitzicht op land en zee

Unieke villa in landelijke omgeving met uitzicht op land en zee

01-05-2019

Deze unieke, rustig gelegen finca wordt omgeven door een onbelemmerd natuurgebied en biedt een van de mooiste uitzichten op de grens van het eiland en eindigt met uitzicht op zee.

Koopsom/ vraagprijs 3.800.000,00 €

Het perceel bestaat uit 2 aparte huizen en 1 gastatelier in de typische architectonische stijl van Ibiza en betovert met details zoals terracotta vloeren, Sabina-houten plafonds en natuurstenen muren. Een open haard garandeert een gezellige woonomgeving in koudere seizoenen.

De hoofd-finca is verdeeld over 2 verdiepingen met een ingangshal, een office, gezellige woonkeuken, een woonkamer met een apart eetgedeelte en een open haard en leidt naar een overdekt terras dat toegang biedt tot het zwembad. Er zijn ook twee slaapkamers, twee badkamers en een ruimte die nog kan worden omgezet in een derde slaapkamer die toegang geeft tot het dakterras. Aangrenzend is er ook een aantrekkelijke studio voor gasten of personeel met een gecombineerde woonslaapkamer, een kitchenette en een doucheruimte. Verder bestaat er nog een groot gastenhuis volledig ingericht in dezelfde stijl en kwaliteit met twee grote dubbele slaapkamers, een woonkamer en twee badkamers. Ook dit huis heeft een gezellig terras. De idyllische en speciale charme van het authentieke Ibiza en de adembenemende, bijna magische sfeer maken dit een object om verliefd op te worden!

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).