bruisende zaken

Country villa in landelijke omgeving met uitzicht op zee

Country villa in landelijke omgeving met uitzicht op zee

01-05-2019

Deze uitzonderlijke villa is gebouwd volgens de hoogste normen op een groot perceel van 7.000 vierkante meter in een verhoogde positie ter beveiliging van privacy.

Koopsom/ vraagprijs 2.900.000,00 €

Genesteld tussen de bomen in een weelderige, rustige omgeving is het gezegend met een spectaculair uitzicht op de zee, aangelegde tuinen en landelijke omgeving.

Het pand biedt een zeer doordachte verdeling van de ruimte verdeeld over drie niveaus. Daardoor ontstaat op de begane grond een grote open leefruimte met open haard, banken, een eettafel voor 12 personen en een bureau/werkplek. Franse deuren openen naar een groot terras met zwembad inclusief buiten-eethoek. Binnen zijn vier goed ingerichte tweepersoons slaapkamers, vier badkamers, een moderne keuken en een ruime woonkamer. Er zijn overal plafondventilatoren en airconditioning in alle vier slaapkamers met eigen badkamer. Daarnaast wordt het zwembad verwarmd door zonne-energie en is er ook een wasruimte.

Ten slotte heeft het object ook een grote garage en genoeg parkeergelegenheid. Deze villa ligt in de heuvels tussen Ibiza Stad en Santa Eulalia. Ibiza Stad ligt op 15 minuten afstand en de luchthaven op 20 minuten.

noelle.politiek@kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).