bruisende zaken

Geniet in een geweldige sfeer van de Thaise keuken

Geniet in een geweldige sfeer van de Thaise keuken

01-05-2019

Vijftien jaar geleden wordt Willeke door Gerard verrast met een reis naar Ibiza. Als een donderslag weet Willeke het wanneer ze het vliegtuig uitstapt: hier wil ze wonen.

de lekkerste pad thai, curry’s en Thaise soepen

Sinds een jaar is de lang gekoesterde droom van het paar per toeval – of het lot – werkelijkheid geworden.

Niet alleen dromen, maar doen

Op een doodnormale zondag ziet Gerard het bericht dat er een Thais restaurant te koop staat in de haven van Ibiza Stad, met een prachtig uitzicht. Dochter Skylar reageert direct: ‘’Jullie willen al zo lang naar Ibiza, ik ga wel mee.’’ Binnen een dag is het besluit gemaakt.

Thai Noir

Met enkel horecaervaring aan de andere zijde van de bar, maar met een superdosis vertrouwen én wil, is Thai Noir een succes vanaf de eerste dag. De zaak heeft een andere naam gekregen, met een zwart interieur en is veel gezelliger geworden, al komt dat natuurlijk ook door de sprankelende eigenaren. En de kaart? Die is net zoals de Thaise chefs helemaal hetzelfde gebleven.

Sprookjesland

Nu Willeke en Gerard bijna een jaar op het door Willeke zo mooi beschreven sprookjesland wonen, kijken ze dan ook ontzettend uit naar een nieuw seizoen. Terugkijkend op afgelopen zomer zegt Willeke: ‘’Hier wonen is zo fantastisch, het weer is vaak mooi, de natuur en vooral de mensen maken het eiland. Iedereen is happy, artistiek en heeft een bijzonder verhaal. Vaak zitten ze hier al vroeg aan een wijntje en ook dat is natuurlijk goed voor de geweldige sfeer.’’ En waar kun je jouw welverdiende drankje nu het beste nuttigen onder het genot van de lekkerste pad thai, curry’s en Thaise soepen? Bij Thai Noir natuurlijk.

Plza de sa Riba, 11, 07800 Ibiza +34 689 15 34 45

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).