thema

Check out the opening parties

Check out the opening parties

01-05-2019

Het seizoen op Ibiza is weer begonnen! En dat betekend dat de clubs weer open gaan om uit te pakken met hun openingsparty's. Daar wil je toch bij zijn?

Pacha
Pacha is een wereldwijde keten van exclusieve clubs en Pacha Ibiza is daarbij toonaangevend. Hier draaien de beste en meest bekende dj’s van de hele wereld. Met deze zomer maandag The Masquerade Claptone, dinsdag J. Balvin, woensdag Flower Power, donderdag Marco Carola, vrijdag Transmoderna by Dixon en op zondag Solomun + 1.

www.pachaibiza.com 
02 mei - Lovin Ibiza Opening Party
16 mei - Music On Opening Party
27 mei - The Masquerade Opening Party

Amnesia
Amnesia, de tempel van muziek en de beste dj's. Een bezoek aan deze club geeft je de complete club-ervaring zoals je die alleen op Ibiza tegenkomt. In de twee grote zalen kunnen tegelijkertijd verschillende feesten gegeven worden met deze zomer Cocoon, Pyramid, Together, TBC, Abode en Elrow.

www.amnesia.es
11 mei - Opening Party
25 mei - Elrow Ibiza Opening Party
27 mei - Cocoon Opening Party

Ibiza Rocks hotel
The Home of the Pool Party. Een verblijf in het legendarische Ibiza Rocks Hotel is een ervaring als geen ander. Met meer dan 60 zwembadfeesten en -evenementen was 2018 weer ongelooflijk. En je kunt nu al boeken om de spectaculaire events in 2019 in the Home of the Pool Party mee te maken!

www.ibizarocks.com
17 mei - Ibiza Rocks Opening Party
29 mei - Bongo’s Bingo Opening Party
31 mei - Cuckoo Land Pool Opening Party

O Beach Ibiza
O Beach Ibiza is een luxueus strandresort bekend om de poolparty's, live dj's en acrobatiekshows; de ideale dagbestemming onder de mediterrane zon. O Beach ligt aan de westkust van Ibiza in San Antonio, met overdag uitzicht over de oceaan en 's avonds zicht op de iconische Balearische zonsondergang.

www.obeachibiza.com
17 mei - Ibiza Opening Party
21 mei - Kisstory Opening Party
24 mei - Pool Opening Party
27 mei - Hed Kandi Opening Party
29 mei - HotBed Opening Party
30 mei - ONE Opening Party

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).