bruisende zaken

Waar haalt u energie uit?

Waar haalt u energie uit?

01-11-2019

Edgard is geboeid door het groeipotentieel van mensen en wil het beste uit hen halen, zodat ze hun dromen realiseren. Daarom geniet hij zo van individuele coaching. Hij deelt graag zijn inzichten en weet die gevat over te brengen. Als 60-plusser kan deze professionele actieveling ook putten uit een rijke levenservaring. Leidinggevenden en kmo-zaakvoerders begeleiden, is voor Edgard dubbel genieten: de gepaste strategie kiezen, die implementeren en vertalen naar medewerkers, mensen laten samenwerken… Zo blijft een bedrijf duurzaam gezond en blijven medewerkers gelukkig. Dat is waar Edgard naar streeft.

Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping! (Aristoteles)

De talenten van Edgard • Door zijn creatieve oplossingsgerichtheid stelt hij de juiste vragen om de beste oplossing te zoeken voor een uitdaging. • Als sterktearchitect ziet hij waar de krachten van mensen zitten om samen tot sterke resultaten te komen. • Als toekomst- en scenariodenker weet hij visie en pragmatisme te verbinden. • Zijn creatieve communicatie stimuleert om met denkoefeningen de dingen kernachtig te formuleren. • Als bruggenbouwer geeft hij samenwerking een boost door de complementariteit van mensen met elkaar te verbinden.

Edgard heeft een hogere opleiding in menswetenschappen en een MBA van de Insead University in Fontainebleau. Blijven leren is zijn levensmotto. Edgard heeft ervaring als personeelsdirecteur en werkte vanaf zijn 40ste als management consultant in grote en kleine ondernemingen, in binnen- en buitenland.

Contacteer Edgard • Edgard ontvangt je graag in Essen (2910), in de Nieuwstraat 104a • edgard@ilovemyjob.be of +32 475 67 98 72 Hoe verloopt een loopbaantraject? Het principe van de positieve waardering is onze leidraad. Bij middel van een werkboekje zoeken we activiteiten die je energie geven. Vervolgens bekijken we de relatie tussen energiemomenten en mogelijke talenten. Passen die talenten in een bepaalde rol en in een bepaalde omgeving, dan vormen ze het sluitstuk van het hele proces. Ook passies, interesses, waarden en behoeften komen aan bod. Een door ons praktisch uitgewerkt boekje gidst je met vragen en opdrachten naar een loopbaankeuze. Het resultaat van dit traject is een gezamenlijke evaluatie.

Concreet: Op onze gratis prikkelavonden, die steeds doorgaan in de Torteltuin tegenover nr 45 in de Grensstraat in Essen, geven we u de eerste informatie.

Data voor onze info-avonden: www.ilovemyjob.be of neem contact op met edgard@ilovemyjob.be of 0032(0)475 67 98 72

Smart co-operation | Nieuwstraat 104a Essen | +32 (0)475 67 98 7 2 | edgard.meuleman@smartco-operation.be | www.smartco-operation.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS



De kracht van perfectie
De kracht van perfectie
Kapellen Bruist


Morris Dancing
Morris Dancing
Kapellen Bruist

DANSA de la Mort
DANSA de la Mort
Kapellen Bruist

migus-dyngus
migus-dyngus
Kapellen Bruist

Scoppio del Carro
Scoppio del Carro
Kapellen Bruist

Paasvuur
Paasvuur
Kapellen Bruist

DE CHALET
DE CHALET
Kapellen Bruist

CHEERS
CHEERS
Kapellen Bruist

Step 2
Step 2
Kapellen Bruist

Brasserie De Kar
Brasserie De Kar
Kapellen Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Kapellen Bruist

VERLI’S
VERLI’S
Kapellen Bruist



EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10395 - TDK Holding